За Нас

Повече от100 Автоморги

От администратора

Здравейте казвам се Владимир Петров.Създадох този сайт през 2012 година осъзнавайки,че има нужда от списък на автоморгите в България.Целта е да се състави подробен списък на автоморгите в България, който да бъде на разположение на всеки посетител на страницата,без да се налага той да се регистрира. www.spisukavtomorgi.com не участва и не посредничи в продажбата на авточасти. В списъка може да има име,адрес,телефон и линк към официалният уеб сайт,в зависимост от това колко подробна информация е изпратена.

Разгледай

Повече от100 Автоморги

Кои автоморги могат да участват в списъка?

В списъка имат право да участват всички автоморги в България, които не развиват дейност в разрез със законодателството на република България. Посетете нашата facebook страница за да потърсите съвет или да дадете такъв по всички теми свързани с автомобили.

Facebook

Повече от100 Автоморги

Кой съставя списъка с автоморги?

Всички вие.Списъкът ще се допълва с нова информация която може да изпрати всеки чрез изпращането на електронна поща на адрес spisukavtomorgi@gmail.com.Или като позвъните на телефонен номер +359 896 21 24 33.Информация как да се свържете с нас можете да получите в раздел контакти.

Контакти